Komunikat 1/2020 (rekrutacja na V edycję studiów)
Osoby zainteresowane udziałem w 5 edycji studiów “Dyplomowany piwowar” zapraszamy na nową stronę: http://ksb.edu.pl/rekrutacja-dyplomowany-piwowar/ w celu wypełnienia arkusza aplikacyjnego.
- Zgłoszenie chęci uczestnictwa w studiach podyplomowych można dokonać wypełniając zgłoszenie na stronie http://ksb.edu.pl/rekrutacja-dyplomowany-piwowar/.
- Formularz rekrutacyjny jest dostępny przez cały rok. Zgłoszenia otrzymane po zakończeniu rekrutacji na dany rok akademicki będą rozpatrywane w rekrutacji na kolejny rok.
- Informacje zwrotne osobom, które wyraziły chęć udziału w studiach przesyłać będziemy od końca czerwca br.
- Limit miejsc wynosi 30 osób (przy 2 grupach ćwiczeniowych) lub 36 osób (przy trzech grupach ćwiczeniowych).
- Nabór dokonywany jest na podstawie oceny merytorycznej wniosków, studia skierowane są w pierwszej kolejności do:
- osób pracujących lub samo zatrudnionych w sektorze browarniczym (także zaangażowanych w dostarczanie produktów lub usług dla browarnictwa)
- inwestorów i właścicieli browarów i słodowni
- osób nieposiadających kierunkowego wykształcenia związanego z technologią browarniczą i/lub technologią żywności
- Prosimy o rzetelne wypełnienie formularza w części dotyczącej uzasadnienia chęci podjęcia studiów; odpowiednia motywacja i plany rozwoju zawodowego będą brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w procesie rekrutacji.
Wypełnienie formularza i wysłanie zgłoszenia oznacza, że zapoznali się Państwo z polityką prywatności i akceptują jej warunki.
_______________________________
Komunikat 1/2019
Osoby zainteresowane udziałem w 4 edycji studiów “Dyplomowany piwowar” zapraszamy na nową stronę: http://ksb.edu.pl/rekrutacja-dyplomowany-piwowar/ w celu wypełnienia arkusza aplikacyjnego.
- Zgłoszenie uczestnictwa w IV edycji studiów podyplomowych można dokonać wypełniając zgłoszenie na stronie http://ksb.edu.pl/rekrutacja-dyplomowany-piwowar/.
- Formularz rekrutacyjny będzie dostępny przez cały rok. Zgłoszenia otrzymane po zakończeniu rekrutacji na rok akademicki 2019/2020 będą rozpatrywane w rekrutacji na rok 2020/2021.
- Limit miejsc wynosi 24 osoby.
- Nabór dokonywany jest na podstawie oceny merytorycznej wniosków, studia skierowane są w pierwszej kolejności do:
- osób pracujących lub samo zatrudnionych w sektorze browarniczym (także zaangażowanych w dostarczanie produktów lub usług dla browarnictwa)
- inwestorów i właścicieli browarów i słodowni
- osób nieposiadających kierunkowego wykształcenia związanego z technologią browarniczą i/lub technologią żywności
- Prosimy o rzetelne wypełnienie formularza w części dotyczącej uzasadnienia chęci podjęcia studiów; odpowiednia motywacja i plany rozwoju zawodowego będą brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w procesie rekrutacji.
Wypełnienie formularza i wysłanie zgłoszenia oznacza, że zapoznali się Państwo z polityką prywatności i akceptują jej warunki.
Rekrutacja na rok akademicki 2018/2019 została zakończona. Przyjęliśmy na studia 26 osób. Kolejne zgłoszenia dokonywane on-line będą rozpatrywane w rekrutacji na rok akademicki 2019/2020.
- Zgłoszenie uczestnictwa w III edycji studiów podyplomowych można dokonać wypełniając zgłoszenie na stronie http://ksb.edu.pl/rekrutacja-dyplomowany-piwowar/.
- Formularz rekrutacyjny będzie dostępny przez cały rok. Zgłoszenia otrzymane po zakończeniu rekrutacji na rok akademicki 2018/2019 będą rozpatrywane w rekrutacji na rok 2019/2010.
- Limit miejsc wynosi 26 osób.
- Nabór dokonywany jest na podstawie oceny merytorycznej wniosków, studia skierowane są w pierwszej kolejności do:
- osób pracujących lub samo zatrudnionych w sektorze browarniczym (także zaangażowanych w dostarczanie produktów lub usług dla browarnictwa)
- inwestorów i właścicieli browarów i słodowni
- osób nieposiadających kierunkowego wykształcenia związanego z technologią browarniczą i/lub technologią żywności
- Prosimy o rzetelne wypełnienie formularza w części dotyczącej uzasadnienia chęci podjęcia studiów; odpowiednia motywacja i plany rozwoju zawodowego będą brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w procesie rekrutacji.
Wypełnienie formularza i wysłanie zgłoszenia oznacza, że zapoznali się Państwo z polityką prywatności i akceptują jej warunki.
Komunikat 1/2018
Osoby zainteresowane udziałem w 3 edycji studiów “Dyplomowany piwowar” zapraszamy na nową stronę: http://ksb.edu.pl/rekrutacja-dyplomowany-piwowar/ w celu wypełnienia arkusza aplikacyjnego.
ARCHIWUM
Komunikat 2/2017
Osoby, które otrzymały informację o pozytywnym wyniku rekrutacji, prosimy uprzejmie o wydrukowanie plików znajdujących się poniżej, wypełnienie oraz odesłanie podpisanych dokumentów wraz z załącznikami do dnia 25.07.2017 na adres:
Wydział Technologii Żywności – Dyplomowany Piwowar
ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
lub skanów wypełnionych dokumentów na adres: a.poreda@urk.edu.pl (w takim przypadku wersję papierową należy dosłać do dnia 15.09.2017).
Dokumenty do pobrania:
podanie o przyjęcie – piwowar 2017
kwestionariusz osobowy – piwowar 2017
Komunikat 1/2017
Kandydaci, którzy wypełniają formularz uczestnictwa po 1.07.2017 umieszczani są na liście rezerwowej. W przypadku zwolnienia się miejsca na liście głównej będziemy informować o możliwości podjęcia studiów osoby z listy rezerwowej.
Do osób zakwalifikowanych na studia w roku 2017/2018 zostanie wysłana informacja z dalszymi instrukcjami postępowania, w celu dokończenia procesu przyjęcia na studia.
- Zgłoszenie uczestnictwa w II edycji studiów podyplomowych można dokonać wypełniając poniższe zgłoszenie. Formularz rekrutacyjny będzie dostępny do dnia 30.06.2017.
- Limit miejsc na II edycję studiów wynosi 24 osoby.
- Nabór dokonywany jest na podstawie oceny merytorycznej wniosków, studia skierowane są w pierwszej kolejności do:
- osób pracujących lub samo zatrudnionych w sektorze browarniczym (także zaangażowanych w dostarczanie produktów lub usług dla browarnictwa)
- inwestorów i właścicieli browarów i słodowni
- osób nieposiadających kierunkowego wykształcenia związanego z technologią browarniczą i/lub technologią żywności
- Prosimy o zwrócenie szczególnej uwagi na rzetelne wypełnienie formularza w części dotyczącej uzasadnienia chęci podjęcia studiów; odpowiednia motywacja i plany rozwoju zawodowego będą brane pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w procesie rekrutacji.
Wypełnienie formularza i wysłanie zgłoszenia oznacza, że zapoznali się Państwo z polityką prywatności i akceptują jej warunki.