Aktualności

Dyplomowany Piwowar
Dyplomowany Piwowar jest z: Romek Pękała i 2 użytkownikami.
Zjazd 5 - słuchacze Dyplomowanego Piwowara analizują starty ekstraktu w młócie 👍🏻
Dyplomowany Piwowar
Dyplomowany Piwowar jest z: Browar Huzar i 2 użytkownikami.
Zjazd 5 - kleikowanie i upłynnianie - Mieszanie synchroniczne 💪🏻
Dyplomowany Piwowar
Dyplomowany Piwowar z: Maciej Wentowski.
Zjazd 5 - Kleikowanie i upłynnianie skrobi w toku 😅
Dyplomowany Piwowar
Dyplomowany Piwowar
Zjazd 5 - Olga Szczepanik prezentuje jak uniknąć fałszywych wyników próby jodowej; słuchacze oznaczają też stężenie wolnego azotu aminowego w brzeczce wytworzonej przy rożnym profilu zacierania.
Dyplomowany Piwowar
Dyplomowany Piwowar z: Olga Szczepanik.
Zjazd 5 - zespół prowadzący ćwiczenia: Aneta Ciosek i Olga Szczepanik.
Dyplomowany Piwowar
Dyplomowany Piwowar
Zjazd 5 - Aneta Ciosek, ćwiczenia z analizy strat ekstraktu w młócie oraz wpływu zmiany końcowej temperatury zacierania na przebieg filtracji zacieru i jakość brzeczki.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *