Aktualności

11 months ago

TERMINY ZJAZDÓW:
14-15.10.2017
18-19.11.2017
16-17.12.2017
20-21.01.2018
3-4.02.2018

1 year ago
Szkoła Technologii Fermentacji

Szkoła Technologii Fermentacji - spotkanie piwowarów, naukowców i dostawców przemysłu browarniczego, które odbywa się co dwa lata. Jest to doskonała platforma do wymiany doświadczeń, ... See more

Najbardziej technologiczne spotkanie branży piwowarskiej w Polsce, Szkoła Technologii Fermentacji 2018 !

Kto już brał udział wie dobrze, że warto zarezerwować sobie ten termin! Od ponad 20 ... See more

1 year ago
Szkoła Technologii Fermentacji

W takie upały należy się chłodzić! Służy do tego (co oczywiste) zimne piwo, wytwarzane przez piwowarów. Ale popularne są też lody - wytwarzane przez...? No właśnie.
Na szczęście ... See more

1 year ago
Rekrutacja | Studia podyplomowe, browarnictwo, słodownictwo, piwowarstwo

Komunikat dotyczący rekrutacji na rok akademicki 2017/2018

Rekrutacja Komunikat 1/2017 Kandydaci, którzy wypełniają formularz uczestnictwa po 1.07.2017 umieszczani są na liście rezerwowej. W przypadku zwolnienia się miejsca na liście głównej ... See more

1 year ago
Dawid

#pracadlapiwowara

Praca Szuka Piwowara!

Do browaru restauracyjnego Bierhalle Arkadia w Warszawie szukamy osób na stanowisko "Piwowar".

Warzelnia Joh. Albrecht z transparentnymi kadziami,w pełni zautomatyzowana, ... See more

1 year ago
Podlaski OT PSPD

Jeeeeeeeest!!! GCH za sprawą Dawid Bobryk wraca do nas! Trzeci raz podlaska szkoła piwowarstwa pokazuje na co nas stać!

1 year ago
Zdjęcia z posta użytkownika Dyplomowany Piwowar

Egzamin teoretyczny i praktyczny na tytuł "Dyplomowanego piwowara" już przygotowany! Powodzenia dla słuchaczy I edycji studiów Dyplomowany Piwowar na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie! ... See more

1 year ago
www.piwowar-studia.edu.pl

Rekrutacja na rok akademicki 2017/2018 już ruszyła. Chętnych zapraszamy do przesyłania zgłoszeń on-line do dnia 30.06.2017.

1 year ago
Viking Malt

"Piwem będzie napój, który zawierać będzie w ekstrakcie minimum 55 proc. słodu jęczmiennego lub pszenicznego" - taką definicję piwa proponuje Stowarzyszenia Regionalnych Browarów Polskich ... See more

« 1 z 3 »